Újabb kisfilm a Jinjer hamarosan megjelenő DVD-jéről: Pisces

Fémcsajok

Korábban adtuk hírül, hogy első DVD-je kiadására készül a Jinjer - a kiadvány május 17-én, "Live In Los Angeles" címmel kerül boltokba.

Ez nem csak egy DVD vagy egy élő album, hanem a Jinjer karrierjének első 15 évét is így ünnepeljük meg, mielőtt továbblépnénk a következő fejezethez.

- mesélte korábban az ukrán zenekar, akik minden fellépést háborús övezetté vált hazájuk megsegítésére használnak fel.

A DVD-ről korábban már bemutatásra került a Call Me A Symbol című tétel, most pedig újabb videó vált megtekinthetővé, amelyen a zenekar talán legismertebb szerzeménye, a Pisces hallható.

Valahogy lemaradtunk arról a pontról, amikor a Pisces sok embernek több lett, mint egy jó dal... csak sok évvel a megjelenése után kezdjük megérteni, hogy az emberek hogyan kapcsolódnak ehhez a számhoz, mennyit tett értünk, mint zenekarért, és miért olyan különleges sok ember számára. Mindig hatalmas öröm élőben előadni és hallani, ahogyan együtt éneklitek velünk. Ez szinte egy spirituális élmény...

- kommentálta a Tatiana Shmayluk vezette csapat a friss videót közösségi oldalain.

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.