Deep Purple – Hoztak egy ajtót

Hard Rock Magazin

Bár még 80 napot várni kell a Deep Purple új stúdióalbumának megjelenésére, a banda egy dalt étvágygerjesztőként közzétett róla.

Pár nappal ezelőtt napvilágra kerültek a Deep Purple 23. stúdióalbumának részletei, amelyhez hozzátettek egy olyan ígéretet, hogy hamarosan egy nótát meg is hallgathatunk a megjelenés előtt álló új anyagról. Nos, eljött a nagy nap és ízlelhetjük a Portable Door című szerzeményt az ’=1’ (Equals One) címet viselő lemezről.
A dal hivatalos klipjét ma délután teszik közzé, amint megjelenik, kicseréljük a lenti állóképes videót arra.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.