Slowenya – A finn melankólia

Fémforgács

Április 17-én The Wild Inevitable címmel adta ki első nagylemezét az zenéjében az elektro-ambient, a post-rock, valamint a grunge, az alter-rock és némiképp a sludge/doom elemeivel is operáló finn Slowenya.

Úgy gondolom, hogy ez az album több erőfeszítést igényelt, mint az eddigiek, különösen hangszerelési szempontból.” – mondta Tapani Levanto basszusgitáros. „Mindannyiunkat nagyon sok minden érdekel a zenében, és ezt szeretnénk a kifejezésmódunkban is megjeleníteni. Úgy tűnik, hogy Finnországban nem sok olyan zenekar létezik, amely ilyen hangzást produkálna.”Remek dolog, hogy a világra szabadíthatjuk!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.