Premier! Oceans of Slumber – Where Gods Fear To Speak

Fémcsajok

2022 júliusában jelent meg a texasi Oceans of Slumber legutóbbi sorlemeze, a "Starlight and Ash". A korong kedvező kritikákat kapott, a Cammie Beverly vezette társulat pedig már dolgozik következő albumán, amelyről konkrétumokat egyelőre nem tudni.

A zenekar közösségi oldalain jelentette be, hogy a mai nappal láthatjuk vadonatúj videoklipjüket Where Gods Fear To Speak címmel. 

Az első kislemezünk, egyben az új albumunk nyitódala ma jelent meg. A kezdetektől fogva az volt a cél, hogy nem csak újraértelmezzük magunkat, de megőrizzük azt a lényeget, ami idáig elvezetett minket. Az extrém és progresszív metal, valamint a filmzene elemeit vegyítve olyan hangzásvilágot teremtettünk, amely egyszerre izgatja és nyomasztja a saját érzékenységünket, és remélhetőleg a tiédet is! Cammie ezen a lemezen jobban kibontatkoztatja énekesi adottságait, mint valaha, és ebben a számban végre képes megmutatni, mennyire mélyen tud hörögni!

- írja új szerzeményéről a banda.

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.