Black Lava – Nyílik a koporsó

Fémforgács

Az ausztrál death metal csapat, Black Lava július 12-én, a Season of Mist Records gondozásában adja ki második lemezét The Savage Winds to Wisdom címmel. A lemezről elsőként Ironclad Sarcophagus daluk videóját tették közzé.

Két évvel a parázsló debütálásuk után a Black Lava ismét üvöltve jelentkezik a ‘The Savage Winds To Wisdom albumával. Igyekeztünk hűek maradni azokhoz a megfeketedett disszonáns ellendallamokhoz és hexa progresszív ritmusok forrnak össze a mocsok old-school death metallal, átcsapva a középkori fantáziákba. A Ironclad Sarcophagus robbanásos ütemek háreméből és egy csonttörő riffeiből egy ősi varázslót varázsol elő. Ennél a dalnál elképzeltem ezt az ősi varázslót, aki gonosz vibrálást sugároz a világba, abban a reményben, hogy valakit sikerül rávennie arra, hogy kinyissa koporsóját.” – mondta Rob Watkins énekes. „A The Savage Winds to Wisdomban a Black Lava a technikás, blackened metal tökéletes vihart idézi meg.

Black Lava – The Savage Winds To Wisdom

(Season of Mist Records)

1. Colour of Death

2. Dark Legacy

3. Wrapped in Filth

4. Unsheathing Nightmares

5. Summoning Shadows

6. Ironclad Sarcophagus

7. Pagan Dust

8. Sanguis Lupus

9. The Savage Winds to Wisdom

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.