A Svalbard és a Doodseskader játszik az Alcest előtt

Nuskull Magazin

Öt év várakozás után idén júniusban érkezik az Alcest hetedik nagylemeze, a Les Chants de l’aurore, amit a francia blackgaze-banda Budapesten is bemutat, méghozzá november 20-án a Dürer Kertben. A koncertnek most bejelentették a két külföldi előzenekarát is:

  • az egyik az angol Svalbard, akik a tavaly megjelent új albumukat, a The Weight of the Maskot turnéztatják,
  • a másik pedig a belga Doodseskader, az Amenrában basszusgitározó Tim De Gieter másik projektje, ami pedig egy hónapja adta ki a második nagylemezét Year Two címmel.

Fekete Zaj által szervezett koncert jegyeit és egyéb részleteit megtalálod a facebook-eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=I7ic2d-C81A

//www.youtube.com/watch?v=O5vXYaaYuTU

//www.youtube.com/watch?v=haQ_zgn9ck4

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.