Először játszik Budapesten a mexikói neocrust húzóneve, a Habak

Nuskull Magazin

Idén nyáron először járja be Európát a tengerentúli neocrust-színtér egyik megkerülhetetlen alakja, a mexikói Habak, akik Budapesten, a Dopaminban is fellépnek július 12-én a Keserv Booking szervezésében. Zenéjük nem szimpla neocrust dühöngés, a fő csapásirányt poszt-hardcore és poszt-metal stílusjegyek is keresztezik, így alkotva egy változatos és megragadó érzelmi hullámvasutat. Az első, Insania című lemezük 2015-ben készült el, ezt később két további EP követte, illetve két splitet is kiadtak, a legutóbbit tavaly márciusban a Lagrimasszal.

A bemelegítéséről ismét nagy körültekintéssel gondoskodott a Keserv, a headliner stílusához igazodó két fővárosi nagy durranás kezdi az estét, fellép ugyanis a tavalyi toplistánkon igencsak szép helyezést elért Tetem, illetve a Mass//Reaction is tiszteletét teszi, ők idén jöttek új anyaggal, amit Dan Swanö mester (Edge of Sanity, Katatonia, Bloodbath stb.) kevert és maszterelt.

További információk és jegylink a hivatalos Facebook-eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=shvDOg4fiI4

//www.youtube.com/watch?v=cY1RAT6Le2Q

//www.youtube.com/watch?v=ZKv4e8E8CpU

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.