Black Totem – Nyáron új lemez

Fémforgács

Nyáron érkezik a finn death rocker Black Totem harmadik albuma. A III: Sacrifice Tonite címet viselő lemez a Svart Recordsnál fog kijönni június 7-én, amiről elsőként címadójuk ismerhető meg.

Képzeld el a jelenetet: Elájultál egy temetőben, mert túl sok bourbont vedeltél tegnap este, és egy olyan világra ébredsz, ahol minden nap a szó szoros értelmében Halloween… Folyton csak ezeket a lassan mozgó figurákat a szemed sarkában. A telihold fényében hazamész és ráébredsz, hogy régi, barátságos környék, ahol laksz most nyüzsög a boszorkányoktól, és minden ablak mögött áldozatok vannak. Végül a saját ágyadban nem tudsz aludni, mert a denevérszárnyak csapkodó hangjai ébren tartanak, és még mindig nem tudsz megszabadulni attól a totemképtől az árnyékban, amely tegnap még nem volt ott…” – olvasható kiadójuk közleményében.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.