Nervensäge – Bemutatkoznak a győri idegesítő alakok

Fémforgács

„A Nervensäge egy hülye nevű metalzenekar Győrből.” Olvasható a csapat rövid bemutatkozásban. Fénylopás című első daluk hallatán az alter/prog-metal vonalára tehetőek és nyugodtan nevezhetjük őket, akár az Isten Háta Mögött reinkarnációjának is. A zenekar egyébként nagyjából egy éve létezik és az első koncertjük októberben volt szülővárosukban. Az alább látható bemutatkozó daluk videója után májusban egy újabb is érkezik majd, jövő évre pedig az első lemezét tervezi a zenekar.

nervensäge /ˈnɛrfənzɛːɡə/

Főnév: idegesítő alak

Mindannyian ismerünk olyan embereket, akiket ha meglátunk, legszívesebben átmennénk az utca túloldalára. Vagy pl. a madár, aki minden reggel nekiáll az ablakod alatt rikácsolni.

A nervensäge-k köztünk járnak. Velünk vannak, mint egy visszatérő, szűnni nem akaró érzés, hogy vajon mi magunk is azok vagyunk?

Üdv a klubban. A soundtracket mi szolgáltatjuk. …és mindezt senki se kérte. de itt van. nervensäge. idegesítő zene, idegesítő embereknek. tőlünk, neked.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.