Shock Withdrawal – Lemez death-grindos fura emberektől death-grindos fura embereknek

Fémforgács

The Dismal Advance címmel jelent meg az amerikai death metal / hardcore banda, a Shock Withdrawal debütáló nagylemeze. A triót Mitchell Luna (Noisear, ex-Maruta) énekes, Nick Emde (White Widows Pact) gitáros/basszusgitáros és Jono Garret (Turbid North) dobos alkotja, akik új lemezük mellé Pain Absorption Threshold daluk videóját is bemutatták.

Ez egy újabb ’csináld magad’ típusú kis költségvetésű klip, amit mi magunk állítottunk össze. Ez az egyik kedvenc dalom a lemezről, ezért úgy éreztem, hogy vizuálisan is igazságot kell szolgáltatnunk a számára.” – mondta Mitchell Luna énekes. „A videót Justin Paul barátunk segítségével forgattuk le, de én magam rendeztem és vágtam meg. Mindig is rajongtam a zenei videókért, mivel a ’90-es évek közepén a késő esti MTV-n nőttem fel, szóval muszáj volt egy kis szórakozást találnom ennek az átkozott dolognak az elkészítésében… és ez sikerült is!

Mindannyian nagyon izgatottak vagyunk, hogy az album végre kiszabadult a ketrecéből. Rengeteg energiát fektettünk az elkészítésébe, és nagyon büszkék vagyunk az eredményre, ami szerintem a legfontosabb. Ezt death-grindos fura emberek készítették death-grindos fura embereknek. 21 percnyi robbanásszerű ütemek és riffek. Csupa gáz, és semmi fék. Köszönöm, hogy meghallgatjátok!” – mondta a lemezről Mitchell Luna.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.