Lycanthropia – Genocide By Injecti*** – új dal

Fémforgács

Genocide By Injecti*** című vadonatúj dalával jelentkezett a dunaújvárosi death metalos Lycanthropia. A dal a banda 2024-ben megjelenő új lemezének első előzetese. A korábban Ruff László énekes/basszusgitáros és a Suplicz  Gábor Bernát gitáros alkotta duóhoz csatlakozott Anda Vilmos (ex-The Morning Star) basszugitáros. Így Ruff Laci most már csak az énekre koncentrál.

Tavaly nyáron úgy döntöttünk, hogy a zenekar további fejlődése érdekében Laci már csak a vokálokra koncentrál, a bőgőt pedig külön hangszeresre bízzuk, akit meg is találtunk Anda Vilmos (ex-The Morning Star) személyében. Vili immáron teljes jogú tagja a zenekarnak, a jövőben megjelenő anyagokon pedig már az ő gyilkos basszusfutamait fogjátok hallani, amiből most kaptok egy kis ízelítőt. Előljáróban annyit, hogy számunkra sem múlt el nyomtalanul az utóbbi időszak. Maradjatok vonalban!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.