Lamentari – Tragédia Isten Házában

Fémforgács

A dán extrém szimfonikus black metalos Lamentari május 24-én saját kiadásban adja ki első nagylemezét Ex Umbra In Lucem címmel. Lemezükről Dolorum Memoria és Tragoedia in Domo Dei dalaik videóit tették közzé némi kommentár kíséretében.

A Dolorum Memoria egy ballada, amely a veszteség és a gyász heves érzelmeit tárja fel. Ez a dal azt tükrözi, hogy mennyi mindent tehünk azért, hogy megtartsuk elvesztett szerettünk hiányuának fájdalmát.”

A Tragoedia in Domo Dei (Tragédia Isten Házában) tovább szövi Ex Umbra In Lucem című albumunk szálait. Belemerül egy önmagát idéző ​​démon által ostromlott ember zűrzavarába. Elveszett és csapdába esett főhősünk új útra lép, de azon kapja magát, hogy elfojtja az az entitás jelenléte, amely fájdalmat és káoszt hoz a világába. A szervezett vallásban keresve vigasztalást, felfedezi a romlottságot annak hierarchiáján belül és az istenséghez legközelebb állókat, amelyek a „Tragédia Isten házában” címben szerepelnek.”

Lamentari – Ex Umbra In Lucem

(Lamentari)

1. Spiritus Noctis
2. Tenebrae 
3. Tragoedia in domo Dei
4. Intra Muros Mentis
5. Appugno
6. Dolorum Memoria
7. Spiritus Diurnus
8. Arcanum Ignis Animae 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.