Hamarosan érkezik Corey Taylor is .

Rockvilág.hu online rockmagazin

Tavaly szeptemberben jelent meg Corey Taylor második önálló stúdióalbuma, a CMF2. Ez tovább szélesítette sokrétű zenei univerzumát – és segített megtalálni önmagát. „Ez áll a legközelebb az igazi énhez, ami mindig is voltam” – mondta róla.

Az album megjelenését követően négytagú zenekara kíséretében újra útra kelt, bejárva a fél világot, hogy nyáron visszatérjen Európába, és beiktasson turnéjába egy budapesti koncertet is, 2024. június 5-én a Barba Negrában

A megalkuvást nem tűrő, kendőzetlen és minden téren kiemelkedő Corey Taylor továbbra is hatással van a popkultúrára, mind a Grammy-díjas, többszörös platinalemezes Slipknot, mind a platinalemezes rockbanda, a Stone Sour frontembereként. Taylor emellett még a New York Times bestseller listáján is szerepel íróként, valamint számtalan filmes és televíziós kredittel rendelkező színész. Rajongók és zenészek generációira egyaránt hatással van, hangja emberek millióit vonza világszerte. 14 platina- és 46 aranylemezzel büszkélkedhet, albumai közül három az első helyen, öt a Top 10-ben debütált a Billboard 200 listáján. Eddig 1 Grammy-díjat nyert és 13 jelölést kapott.
Első könyve 2011-ben jelent meg, amit azóta további 3 követett.
Színészként olyan produkciókban szerepelt, mint a Fear Clinic, az Officer Downe, a Ki vagy Doki? sorozat, vagy Sharknado 4. Szintén szerepel a QI című angol showban is, ahol önmagát játssza.
2020-ban több mint 300 000 dollárt gyűjtött össze közvetlen segélynyújtásra a COVID-19 elleni küzdelem támogatásaként, 13 dedikált gitárt bocsájtva árverésre személyes gyűjteményéből. Ezután elindította a non-profit Taylor Alapítványt, amelynek célja, hogy támogassa és segítse a katonai veteránokat, és személyes segítséget kaphassanak a poszttraumás stressz-betegségben szenvedők.
Nemrégiben Corey Taylor megszerezte kedvenc Famous Monsters márkája jogait, újraindította magazinját, játékait, horrorfilmjét, valamint fesztiválokat is rendezett.
Idén szeptemberben jelent meg második önálló stúdióalbuma, a CMF2. Ez tovább szélesítette sokrétű zenei univerzumát – és segített megtalálni önmagát. „Ez áll a legközelebb az igazi énhez, ami mindig is voltam” – mondta róla.
Az album megjelenését követően négytagú zenekara kíséretében újra útra kelt, bejárva a fél világot, hogy nyáron visszatérjen Európába, és beiktasson turnéjába egy budapesti koncertet is, 2024. június 5-én a Barba Negrában.
A budapesti koncertre jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub tagjainak, valamint a regisztrált Live Nation tagok számára elérhetők november 29-én 10 órától. A teljeskörű jegyértékesítés december 1-én 10 órakor indul a www.livenation.huwww.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül. A koncertre limitált számban VIP csomagok is elérhetők, már az elővásárlási időszak alatt is.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.