Premier! Visions of Atlantis – Armada, júliusban érkezik a Pirates folytatása!

Fémcsajok

Alaposan belevetette magát a munka sűrűjébe az osztrák/olasz/francia Visions of Atlantis. Amellett, hogy készülnek turnéjukra -amelynek keretén belül szeptember 4-én a Barba Negrában is koncertet adnak- ma új dallal jelentkeztek. A szerzemény az Armada címet viseli, és videoklipje már elérhető a Youtube-on.

Clémentine Delauney énekesnő és csapattársai 2022 tavaszán adták ki "Pirates" című albumukat, amely az összes eddiginél nagyobbat durrant, lévén a rajta szereplő számok jóval több dinamikát és dallamosságot vonultatnak fel, plusz sokkal inkább érvényesül Clemi csodálatos hangja is. 2023 tavaszán megjelentették a "Pirates Over Wacken" elnevezésű koncertlemezt, amely a zenekar 2022-es Wacken Open Air fesztiválon elhangzott dalait tartalmazza.

A zenekar július 5-ével, "Pirates II - Armada" címmel küldi boltokba vadonatúj stúdióalbumát, amenynek előfutára az új szerzemény, és amely korongról a következőket mesélte az együttes:

Egy új vitorlás nap kezdődik, a szél a mi oldalunkon áll, és a tenger a legutóbbi csatákról regél. A levegő frissnek hat - álszentség, kapzsiság, irigység - a régi világ szívei végre felfedik csalóka igazságukat. A régi vezetők vesztésre állnak, hazugságaik egyre súlyosabbak, és a sötétség közelít. Minden napsütéses idő egy közelgő vihart leplez, a természet próbára teszi erőnket az utolsó csatára. A viharok között lavírozva, amelyek megpróbálnak bennünket elbizonytalanítani, meglátjuk a fényt a sötétségben. A régi igazság elhomályosul, helyet adva egy új történetnek. A mi sorsunk a kezünkben van, a szívünkben, minden lépésünkben. Újra kapcsolatba kerülve önmagunkkal, megérintjük az élet lényegét, amelyet minden élőlénnyel megosztunk. Együtt, feltartóztathatatlanul, az igazsághoz kapcsolódva, a Nap és a viharok által vezérelve.

 

Az album dallistája:

1. To Those Who Choose to Fight
2. The Land of the Free
3. Monsters
4. Tonight I’m Alive
5. Armada
6. The Dead of the Sea
7. Ashes to the Sea
8. Hellfire
9. Collide
10. Magic of the Night
11. Underwater
12. Where the Sky and Ocean Blend
letoltes0.jpg

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.