Ősszel visszatér Budapestre a Maybeshewill

Nuskull Magazin

Idén október 23-a nemcsak az ’56-os forradalom miatt lesz jeles nap: ekkor tér vissza hozzánk nyolc év után az angol Maybeshewill is. Az instrumentális poszt-rockot elektronikával és nem kevés matekkal ötvöző zenekarnak nem ez lesz az első látogatása nálunk: 2016 és 2020 közti leállásuk előtt szinte kétévente beköszöntek, hogy egyszerre szívfacsaró és felemelő muzsikájukkal elcsavarják a fejeket.

A srácoknak három éve jött ki a legutolsó – és egyben visszatérő – lemezük, a No Feeling Is Final, amit rá egy évre körbe is vittek az öreg kontinensen bemutatásra, amiből mi sajnos kimaradtunk. Idén ősszel viszont újra Kelet-Európába ruccannak, és hála az Emptiness Bookingnak, na meg a Dürer Kertnek, a négyállomásos miniturnéba mi is befértünk.

Tehát október 23-án a Dürer nagytermében Maybeshewill, illetve még valakik, akiket egyelőre jótékony ködfátyol borít. A jegyek és az egyéb infók mind megtalálhatók a facebookos eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=_39aQUyp7Mg

//www.youtube.com/watch?v=KaWYjohc0aw

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.