This Calling – Április elején jön az új lemez

Fémforgács

Hamarosan új albumával jelentkezik az ultradallamos punkrock / hardcore-ban utazó budapesti This Calling zenekar. 9+1 feldolgozást tartalmazó, április 6-án, a H-Music kiadásában megjelenő Nightlife című második lemezük első előzeteseként On The Devil’s Side című daluk hallgatható meg, amiről Fellegi Ádám (Noble Victory, Bridge To Solace, The Idoru, Newborn) gitáros a következőket osztotta meg:

A dal – de igazából az egész lemez – mondanivalójában kicsit a Misfits horror-érájába repít vissza, illetve a lélek sötétebb oldalára világít rá, tudod, arra, ami az álmatlan éjszakák közepén kerül elő. Tudatosan kerüljük a do better! mentalitást, mindenféle állásfoglalást, észosztást politikai-társadalmi kérdésekben. A This Calling lényege a szórakoztatás, és nem is nagyon szeretnénk ettől eltérni, nem akarunk szócsőként üzemelni, pont eleget csináltuk az elmúlt huszonöt évben.

This Calling – Nightlife

(H-Music)

1. The Dark Knight

2. On The Devil’s Side

3. True Love

4. I Am Your Nightmare

5. The Last Dance

6. Kingdom Of The Dead

7. Bullet In My Head

8. The Flag Of Apocalypse

9. Popcorn, Ice Cream And Candy

10. Sailin’ On + Signs Of The Times (Bad Brains + Cro-Mags cover)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.