Hivatalos videoklip készült Tarja és Marko Hietala közös dalához!

Fémcsajok

Left On Mars címmel debütáltatott közös szerzeményt a Nightwish két extagja - Tarja Turunen és Marko Hietala barátsága szorosabb, mint valaha, hosszú évek után ismét egymásra talált a két finn tehetség.

Tarja tavaly nyáron, egy svájci fellépésén osztotta meg a színpadot Markóval, hogy elénekeljék volt csapatuk egyik legikonikusabb felvételét, a The Phantom Of The Opera-t. A performansz igencsak érzelmesre sikeredett, a dal végén mind Marko, mind Tarja könnyekben tört ki, amelyből tisztán láthattuk, hogy a két zenész közötti fagyos viszony már rég a múlté - ahogyan nemrégiben az énekesnő elmesélte, elásták a csatabárdot és a világ egyik legismertebb metalzenekarából való távozás újra összehozta őket. 

Tarja 2005 októberében, a "Once" album turnézáró koncertjét követően került eltávolításra a Nightwish köreiből, míg Marko 2021 januárjában hagyta ott a siker sikerre halmozó együttest - indoklásában krónikussá vált depressziója és a zeneipar kapzsisága szerepelt.

Néhány nappal ezelőtt Marko egy internetes magazinnak elárulta: egyáltalán nem zárkózik el az ötlettől, hogy kolléganőjével közös projektet hívjanak életre, ennek egyik biztató jele lehet a Left On Mars, amely dal stílusa inkább a klasszikus rock, mint a metal felé hajlik, a két tehetséges énekes pedig apait-anyait belead a szerzeménybe. A számhoz készült videoklip ma vált megtekinthetővé, íme:

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.