Nyáron visszatér Budapestre a Baroness

Nuskull Magazin

Július 30-án, a Live Nation szervezésében az A38 Hajóra tér vissza az amcsi Baroness, hogy bemutassa új, Stone című nagylemezét. A John Baizley vezette progresszív sludge-zenekar legutóbb 2006-ban játszott nálunk a Kultiplexben, azóta több tagcserén is átestek, zenéjük sokat változott, szakítottak azzal a hagyománnyal is, hogy színekről nevezzék el a lemezeiket. Mindezek ellenére a kritikusok jól fogadták a tavalyi anyagot, amiről Baizley a bejelentés után így nyilatkozott:

A Baroness egyik fontos alapvonala, hogy nem szeretjük ismételni magunkat. Minden a kockázatvállalásra való hajlandóságról szól. Szóval megdupláztuk a folyamatos innovációt, hogy kiderüljön, hova vezet minket. Azt hiszem, ez a lemez jól tükrözi ezt. A Stone sokkal élettelibb, sokkal közvetlenebb.

A regisztrált Live Nation tagok március 13-án 10 órától már megvásárolhatják a jegyeiket, további infók a hivatalos Facebook-eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=9Nc3Crrb1pE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.