Cassetta – Give Them Nothing – új dal

Fémforgács

A Pressure Cracks, a Suicide Silence, a Scars of Tomorrow, a The Arson Choir és a The Keeper jelenlegi és korábbi tagjai alkotta Los Angeles-i székhelyű hardcore/metal csapat, a Cassetta a napokban mutatta be Give Them Nothing című új dalát. A csapat jelenleg egy EP-n dolgozik, ami a tavasz folyamán fog megjelenni.

A már korábban kiadott Thin Blue Crime daluk videója az alábbiakban nézhető meg. Valamint megéri ellátogatni bandcamp oldalukra is.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.