Svoid – All Torn Apart – új dal a lemezről

Fémforgács

All Torn Apart címmel itt van a második dal a Svoid március 11-én Neptunian címmel megjelenő harmadik nagylemezéről. A hazai post-punk/ death-rock vonalas legenda lemezét a Sun & Moon Records adja ki.

Hadd mutassuk be nektek a második számunkat Neptunian lemezünkről. Ennek a címe All Torn Apart, amit a tűz jelképez és a bánattól elzsibbasztott gyász. Mennydörgés, könyörtelenül veri az időt, a dörgő üresség – mégis megmarad a hatalmas üresség.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.