Először koncertezik Magyarországon a Circle Jerks

Nuskull Magazin

A néha feléledő Phoenix Music Hungary nem kis meglepetést okozott egy váratlan koncertbejelentéssel. Leginkább a hardcore punk-arcoknak lesz ünnep május 29., amikor az amerikai Circle Jerks fogja első magyarországi koncertjét adni a Dürer Kertben. Az estét a hazai street punk színtér legendája, az erre a bulira egy koncert erejéig újra összeálló Böiler indítja majd.

A Circle Jerks 1979-ben alakult Los Angelesben. A bandát a korábbi Black Flag-énekes, Keith Morris, és a Redd Kross (majd később a Bad Religion) gitárosa, Greg Hetson hívták életre. Az 1980-ban megjelent Group Sex című debütáló lemezüket a hardcore punk egyik legendás mérföldköveként tartják számon. 2019 novemberében jelentették be, hogy 2020-ban újra összeállnak, hogy megünnepeljék a Group Sex 40. évfordulóját. Azóta a zenekar időről időre turnézik és most Budapesten is megállnak egy koncert erejéig. Megannyi legendás zenekar hivatkozik hatásként a Circle Jerksre, a Red Hot Chili Pepperstől a NOFX-en át a Pearl Jamig.

A jegyértékesítés már elindult, minden további infót az eseménynél megtalálsz.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.