A The Punk Rock Museumban hepajkodik a Sum 41 az új klipjében

Nuskull Magazin

Megérkezett a harmadik előfutár az idén elbúcsúzó Sum 41 utolsó, dupla albumáról, a március 29-én megjelenő Heaven :x: Hellről. A poppunkos Landmines és a kicsit keményebb Rise Up után egy igazi, pörgős skate punk-slágert durrantott a zenekar a Waiting on a Twist of Fate formájában, amely egyben a lemez nyitótétele is. Ha így haladunk a dalok minőségét tekintve, kimondottan jó anyagnak nézünk elébe. Az előző kettőhöz hasonlóan ez a szám is kapott klipet, amely egy különleges helyszínen forgott, a Fat Mike (NOFX) által alapított, tavaly április 1-jén megnyílt Las Vegas-i The Punk Rock Museumban, ahova a banda egy éjjel behatolt és rajongók egy nagyon szűk csoportjával együtt bulizott.

Alább a múzeum máris kultikussá vált, 12 000 négyzetméteres kiállítóterébe is mutatunk betekintőt, valamint a Landmines két hete, Jimmy Kimmel ismert tévéműsorában készült élő felvétele is nézhető.

Deryck Whibley csapata nagyszabású világ körüli búcsúturnéra indul, amelynek remélhetőleg magyar állomása is lesz, de a Nova Rockon biztosan fellépnek június 15-én.

//www.youtube.com/watch?v=MjZxJ-GFrRA

//www.youtube.com/watch?v=9ZYeGUwPz6k

//www.youtube.com/watch?v=fCFF6L7YUVc

//www.youtube.com/watch?v=D5kD-N1wdQc

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.