Boundaries – A legmélyebb és legsötétebb erőfeszítéseink megkoronázása

Fémforgács

A connecticuti származású metalcore vonalas Boundaries március 29-én adja ki új albumát a 3DOT Recordings gondozásában. Death Is Little More című lemezükről az alábbiakban a kellően dinamikus Easily Erased daluk videója nézhető meg.

12 dalos lemezükön olyan vendégek szerepelnek, mint Matt Honeycutt (Kublai Khan TX), Lochie Keogh (Alpha Wolf) és Marcus Vik (Invent Animate). És hogy mit is tudhatunk meg a lemezről? Arról Matt McDougal énekes – szövegíró így beszélt:

A Death Is Little More a legmélyebb és legsötétebb erőfeszítéseink megkoronázása. Olyasmit akartunk létrehozni, ami átöleli, megrémíti és cselekvésre szólítja fel a hallgatót. Ez egyrészt egy napló, másrészt a világvége. Dante szerint meghalni aligha lenne rosszabb, mint a létezés keserű fekete erdejében élni. Én ezt a gondolatot ragadtam meg, és javarészt tematikusan alkalmaztam a lemezen. A Death Is Little More a lehető legnehezebb életről szól. Nem akarsz véget vetni az életednek, de annyira stresszes és túlterhelt vagy, hogy az életed végét csak egy újabb eseménynek érzed a listán. A koncepció megragadt bennem.

Boundaries – Death Is Little More

(3DOT Recordings)

1. Turning Hate Into Rage

2. Darkness Shared

3. Like Petals From A Stem

4. Easily Erased

5. Cursed To Remember

6. Death Is Little More

7. A Pale Light Lingers (feat. Lochie Keogh)

8. Face The Blade

9. Scars On A Soul

10. Blame’s Burden (feat. Marcus Vik)

11. Blood Soaked Salvation (feat. Matt Honeycutt)

12. Inhale The Grief

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.