Firewind – Ne harcoljunk egymással

Fémforgács

Március 1-jén Stand United címmel jelenik meg a Gus G. vezette Firewind új nagylemeze. A bandafőnök így beszélt új lemezükről:

Nem feltétlenül nevezném klasszikus konceptalbumnak a Stand United-et, de a cím nagyjából utal rá, merre tartunk tematikai szempontból. A világunk egyre inkább kibillen az egyensúlyából, gondoljunk csak a környezeti katasztrófákra, a pandémiára, a világszerte tomboló háborúkra… Ilyen időkben mindennél fontosabb, hogy az emberiség összefogjon, ne pedig harcoljunk egymással. Erről szól ez a lemez.

A 10 dalos lemez korábban nálunk is bemutatott Salvation Day dalának videója után itt van három újabb klip, a Come Undone, a Fallen Angel és a Chains képeiben.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.