Újra Székesfehérváron lesz megtartva az idei Hell Vill

Nuskull Magazin

Bár egy kissé döcögve érkeznek az infók az idei Hell Vill-lel kapcsolatban, senki ne aggódjon: a fullosan DIY szerveződésű, underground megborulás idén is meg lesz tartva, most pedig végre kiderült, hogy pontosan hol és mikor. A legfrissebb hírek alapján a 19. Hell Vill

2024. június 14-15. között a székesfehérvári Nyolcas Műhelybe költözik.

Vagyis pont oda, ahol a 2022-es felsőtárkányi „kiköltözés” előtt is volt (két éven keresztül). Az már most kijelenthető, hogy az egyik kedvenc hazai földalatti fesztünk ismét otthonos közegbe kerül, és ezáltal talán bátrabban tudnak majd matekozni a zenekarokkal és a programokkal. Ha naprakész szeretnél maradni a mulatsággal kapcsolatos infók terén, akkor kövesd be a hivatalos facebook-oldalukat, vagy már most jelezz vissza az eseményre.

A fellépő zenekarokkal és a jegyekkel kapcsolatban pedig a főszervező, Németh Attila „Soma” (Bipolaris, No Martyr Collective) mindössze egy szóval int mindenkit nyugalomra:

HAMAROST.

//www.youtube.com/watch?v=JrKA7mDDdUM

//www.youtube.com/watch?v=AMrBJ4gsV_w

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.