OMEGA TESTAMENTUM „ŐRIZZÜK A LÁNGOT”  

Rockvilág.hu online rockmagazin

Mint ismeretes, a hatvan éves legendás Omega együttes három tagja, Benkő László, Mihály Tamás, és Kóbor János nemrégiben sajnálatos módon elhunyt, Molnár György pedig a komoly betegségei miatt nem sűrűn vállal fellépést.

Annak érdekében, hogy ez a zenei örökség ne merüljön feledésbe, az 51 éve Omega tag és szerzőtárs, Debreczeni Ferenc új zenekart szervezett Omega Testamentum néven. Így szeretné hordozni koncertről koncertre az Omega zenei örökségét, jelenlétével biztosítva a produkció, a sajátos stílusjegyek és az előadásmód eredetiségét. Fellépéseik során

Február 23-án a Barba Negrában a fővárosban először ad önálló koncertet az “Omega Testamentum”, melynek keretében a jól ismert Omega-slágerek mellett felcsendül majd egy vadonatúj dal is, Őrizzük a lángot címmel.

A koncerten billentyűkön közreműködik Jankai Béla.
Előzenekar az Alapi Power Band.


A zenekar tagjai
Schrott Péter – ének
Debreczeni Ferenc /Ciki/ – dob
Erdős Róbert – gitár
Nagy Zsolt / Liszi/ – billentyű
Fekete Tibor /Samu/ – basszusgitár

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.