My Dying Bride – Partot mosó vizek

Fémforgács

A Mortal Binding címmel április 19-én jelenik meg a My Dying Bride új albuma. A hát tételes lemez első videójaként a Thornwyck Hymn nézhető meg. A zenekar énekese, Aaron Stainthorpe a következőket árulta a dalról:

A Yorkshire zord partjainál fekvő Thornwyck falut egy örökkévalóság óta kísértik a partjait mosó hideg vizek és a sós mélységekben élő rejtélyes népek. Jaj annak, aki a sós tengerbe merészkedik, vagy akár csak túl közel lopakodik a széléhez, mert lehet, hogy soha többé nem teszi vissza a lábát az anyaföldre.

My Dying Bride – A Mortal Binding

(Nuclear Blast)

1. Her Dominion

2. Thornwyck Hymn

3. The 2nd of Three Bells

4. Unthroned Creed

5. The Apocalyptist

6. A Starving Heart

7. Crushed Embers

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.