Impure Wilhelmina – Nebulæ – új videó

Fémforgács

A napokban tette közé új klipjét a dark metal/post-hardcore vonalán 25 éve tevékenykedő svájci Impure Wilhelmina. Videójuk Nebulæ című dalukra készült el, ami a Season of Mist kiadásában tavaly októberében megjelent Dead Decades EP-jükről való.

Hé, hé! Íme egy új videó Nebulæ című számhoz, amit régi barátunk Julien Diels készített! A Nebulæ egyébként egy ki nem adott szám az Antidote felvételeiből, ami végül tavaly októberben jelent meg a Dead Dead Decades EP-n. A klip lángoló felhőkről, vulkánkitörésekről és a civilizációk lassú pusztulásáról szól. Ez egy sötét, apokaliptikus és fenyegető dal. Örülünk, hogy új életet adhatunk neki ezzel a lenyűgöző videóval. Élvezzétek!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.