Baest – Colossus – új dal és videó

Fémforgács

2022-es Justitia EP-je után egy friss single-dalla tért vissza a dán death metalos Baest. Colossus című dalukra videó is készült, valamint azt is elárulták, hogy hamarosan jön a folyatása. Reméljük egy új nagylemez is várható tőlük.

A Colossus az első kislemez a mostanában megjelenő számaink közül, amelyek hamarosan kiszabadulnak a kreatív börtönünkből. Ez a mi lassan égető dalunk: piszkos és gonosz rock dallamok megkoronázva némi beatdown chugginggal. Hallgassátok, nézzétek, érezzétek és féljetek az új dalunk, a Colossus hatalmas súlyától!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.