Új verzióban A szerelem árnyéka dal

Haverock Közösség

Imperium – Új verzióban A szerelem árnyéka daluk

A 2022 őszén bemutatott dalának friss verziójával jelentkezett a Matláry Miklós billentyűs / zeneszerző vezette Imperium. Az aktualizálás okairól az alábbiakat mondta a formáció vezetője: A szerelem árnyéka klipet bő egy éve jelentettük meg, de azóta kísérleteztünk vele – kicsit zúzósabb hangzást kevertünk ki, a klipet pedig az aktuális világhelyzethez alakítottuk, a háború  színezetével frissítettük, és úgy találtuk, hogy ez így egész más hangulatot áraszt, és érdemes megjelentetni újévi meglepetésként. Fogadjátok szeretettel!”

A 2018-ban indult – a Nevergreen, és az Ámok zenekarokban már együtt játszott muzsikusokból alakult – projektről és a közeljövő terveiről:
“Az Imperium power metal szerű zenét játszik, de fellelhetőek benne gothic / doom elemek is. Majdnem minden dalunkat részben különböző felállásban játszottuk fel, eddig 11 szám készült el. A három alapitó tag: jómagam, valamint régi barátom, aki szerzőtársam, Ispán András basszusgitáros (Deák Bill Blues Band, Ámok, Divlje Jagode), illetve színházi kollégám, Dr. Jekyll művésznéven Kovács Nemes Andor színművész, aki egy ideig a Firkin zenekarban nyomta hatalmas hangjával a folk rockot, de most nehezebb fajsúlyra váltott. Tervezzük egy nagylemez megjelenését is valamikor, lemezbemutató koncertek sorozatával.”

Imperium – A szerelem árnyéka /2024/ (hivatalos videoklip / official music video):

Ahogy olvasható, elvileg már a kanyarban a csapat bemutatkozó nagylemeze, melyen számos vendégzenész játéka is hallható majd.

Imperium az online felületeken: https://songwhip.com/imperium2

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.