The Southern Oracle – Hóhér, hullarabló és 15 éves évforduló

Hard Rock Magazin

A Kókai Barnabás vezette The Southern Oracle ünnepi műsorral készül a február 9-i Akvárium Klub-os fellépésre, ahol élőben is megszólal a ma debütált EP két új dala.

Kókai Barnabás: „Idén ünnepeljük a TSO fennállásának 15. évfordulóját. Ez alkalomból jónéhány dologgal készülünk, ugyanis nem csak azt ünnepeljük, hogy kis független bandaként másfél évtizeden keresztül fent tudtunk maradni, hanem hogy erősebbek vagyunk, mint valaha. Éppen az ország körüli turnénkat nyomjuk, aminek keretein belül minden állomáson külön műsort játszunk, de az összes bulin felcsendül ez a két új szám. A ’Nocturnal Kingdom’ címet viselő EP az eddigi legnagyobb koncertünk előtt jön, ahol egy, a teljes diszkográfiánkat felölelő 25 számos szettet fogunk eljátszani Budapesten, az Akváriumban. A legutóbbi két nagylemezünket szinte otthon írtuk a pandémia és annak utóhatása miatt, ami igazán hasznosnak bizonyult, viszont ezt a két számot néhány riffötlettel lemenve a terembe raktuk össze, érezve az élőben felszabaduló közös energiákat. Az Executioner a metálzene gyökereihez visszanyúló, tradicionális alapokra épülő, de mégis nagyon TSO-s szám, a Bodysnatcher pedig talán az eddigi legkeményebb dalunk, pörgessétek!”

Február 9-én az Akvárium Klubban a The Southern Oracle ünnepi műsora előtt a The Sexy Wild East és a Hypocrites Breed melegít, az eseményre belépőt az Akvárium Klub honlapján lehet váltani, további információ az esemény Facebook-oldalán.

TSO

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.