A Parkway Drive frontemberével közös dalt dobott a Northlane

Nuskull Magazin

Amit eddig csak találgattunk, az most már bizonoyssá vált: április 12-én jelenik meg a Northlane legújabb EP-je Mirror’s Edge címmel, most pedig meg is hallgatható róla a második dal, a Miasma. A trekk különlegessége, hogy az ausztrálok földije, Winston McCall, a Parkway Drive énekese hőbörög benne.

A srácok szerint az együttállás nem volt véletlen, Marcusék régóta ikonokként tekintenek a szörfösökre, a híres-neves DVD-jük meg afféle útmutatóként szolgált számukra sikereik elérése érdekében. Az új kislemezen – amit a megkerülhetetlen Will Putney producerrel hegesztettek össze – nem Winston lesz az egyetlen vendég, színre lép még Ian Kenny a Karnivoolból, illetve visszatér egy fít erejéig Brendon Padjasek, a zenekar korábbi bőgős/énekese is (2018-2021).

  1. Mirror’s Edge
  2. Afterimage (feat. Ian Kenny – Karnivool)
  3. Miasma (feat. Winston McCall – Parkway Drive)
  4. Let Me Disappear
  5. Kraft (feat. Brendon Padjasek)
  6. Dante

//www.youtube.com/watch?v=WWRJtvlSfNQ

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.