A Vedj nyerte az S8 Underdround tehetségkutatóját

Rockvilág.hu online rockmagazin

Véget ért az S8 underground által már hatodik alkalommal megrendezett tehetségkutató.  A szeptember óta tartó megmérettetésre majdnem nyolcvan zenekar jelentkezett, amikből negyven jutott be az élőfordulókba. Több forduló után, a szakmai és támogatói zsűri, illetve a közönségszavazatok alapján kialakult a végső ötös mezőnye akik megküzdöttek pénteken a győzelemért és a nyereményekért a  döntőben, a teltházas S8 közönsége előtt.

A Bulletproof Memories, a Blåboll, a Vedj, a Zebra Eats Lion és a Gedeon Reflects versengését végül a Vedj nyerte, akik koncertlehetőségekkel, stúdiómunkálatokkal, klipforgatásokkal, és készpénzzel is gazdagodtak. Második helyen a Zebra Eats Lion, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokán a Gedeon Reflects végzett, akik szintén értékes stúdiózási lehetőségeket kaptak ajándékba.

Az este folyamán két különdíj is kiosztásra került.  A Nortyx Hangstúdió elismerésében a Bulletproof Memories zenekar részesült, míg az S8 Underground külön nyereményét az elődöntőkben búcsúzott Quantum Pony zenekar kapta. 

Találkozunk a következő kiírásban.

Borítókép: Drapkó Péter

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.