DragonForce – Megérkezett a friss album nyitótétele

Hard Rock Magazin

Másfél hónap múlva akár élőben is meghallgathatod a DragonForce új lemezének nyitódalát, sőt, talán az Elize Ryddel közös nótájukat is, hiszen március 8-án a Barba Negrában lépnek fel az Amaranthe és az Infected Rain társaságában. De egyelőre barátkozz a klippel!

A Grammy-jelölt extrém power metal alakulat, a DragonForce bemutatta legújabb kislemezét, ami a márciusban érkező album nyitótétele. Az Astro Warrior Anthem képi világa futurisztikus környezetbe kalauzolja az embert, ez már a harmadik dal a március 15-én érkező ’Warp Speed Warriors’-ról, ami a Napalm Records gondozásában jelenik meg. Az új lemez méltó a DragonForce hírnevéhez, akiket a világ leggyorsabb zenekaraként aposztrofáltak, ezen mutatkozik be a banda legújabb felállása, az alapító gitárvirtuózok, Herman Li és Sam Totman, valamint Marc Hudson énekes és Gee Anzalone dobos mellé Alicia Vigil basszusgitáros csatlakozott Frédéric Leclercq távozása után.

Herman Li szerint „az Astro Warrior Anthem magába foglalja a DragonForce zenéjének minden egyes elemét, és ezt egy robbanékony videóval támogattuk meg.” Még az album megjelenése előtt európai co-headliner turnéra indul a csapat az Amaranthe társaságában, aminek a nemzetközi nőnapon budapesti állomása is lesz. Ez a párosítás azért is érdekes, mert a lemezről kimásolt előző kislemezdalban, a Doomsday Partyban Elize Ryd, az Amaranthe énekesnője vendégszerepel, talán a koncerten is beugrik egy duettre Marc Hudson mellé.
Az album CD-n és vinylen már előrendelhető hazánkban is, igaz, egyelőre csak tengerentúli importból, a barátságosabb árú európai forrásra még várni kell.

A ’Warp Speed Warriors’ számlistája:

01. Astro Warrior Anthem
02. Power Of The Triforce
03. Kingdom Of Steel
04. Burning Heart
05. Space Marine Corp
06. Doomsday Party
07. Prelude To Darkness
08. The Killer Queen
09. Pixel Prison

Dragonforce

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.