Nanowar Of Steel – Egy másik olasz csapat melegít be nekik a turnén

Hard Rock Magazin

Az őrült taljánok, a Nanowar Of Steel hazájukból választottak előzenekart a tavaszi Európa-turnéjukra, hazánkban már járt a Trick Or Treat és azt egy dalban meg is énekelték.

Alig egy hónapja írtunk arról, hogy az olasz Nanowar Of Steel újra ellátogat hazánkba és a tavalyi, fergeteges telt házas koncert után talán utoljára láthatjuk őket élőben. Akkor még nem tudtuk az előzenekar kilétét, most hozták nyilvánosságra, és kiderült, hogy ők a magyar rajongók előtt sem ismeretlenek. Az olasz Trick Or Treat zenekar frontembere az az Alessandro Conti, aki már három különböző zenekarral is járt hazánkban, tavaly a Twilight Force új énekeseként, de korábban a Trick Or Treattel is járt nálunk, illetve a Luca Turilli’s Rhapsody frontembereként is megfordult itt. Sőt, az olaszok a 2021-ben megjelent ’The Unlocked Songs’ című albumukon egy elhajlós magyar éjszakáról is dalban emlékeztek meg. Így április 26-án egy igazi latin őrületre számíthatunk a Concerto Music jóvoltából! Aki esetleg még nem ismeri ezt a bandát, hallgasson bele a tavaly december közepén megjelent koncertalbumukba, az ’A Creepy Night Live’-ba, ami CD formátumban itthon is kapható.

Nanowar Of Steel

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.