Az Enter Shikari és a Fever 333 énekesének közös dala egy időzített bomba

Nuskull Magazin

Jó ideje ismerjük Jasont, és éreztük, hogy ha eljő a megfelelő pillanat, alkotnunk kell valamit közösen

– mondja Rou Reynolds, az Enter Shikari énekese a Losing My Grip című új számról, amiben Jason Aalon Butler, a Fever 333 frontembere közreműködik. Dacára annak, hogy az angolok legutóbbi lemeze nincs még egy éves se, mindenáron ki akarták adni ezt a dalt a közelgő, pályafutásuk során az eddigi legnagyobb arénaturnéjuk előtt, amin – minő szerencse – pont a nemrég teljesen kicserélődött tagsággal újjáéledő rap metalosok lesznek az (egyik) előzenekar.

Zeneileg a Shikari a hardcore punkot és a drum ‘n’ bass-t jelölte meg ihletforrásként, a dalszöveg pedig (ismét) a srácok számára univerzális témakört járja körbe, miszerint az ember az egyetlen faj, aki képes saját magát – meg minden másik életformát – végérvényesen és visszafordíthatatlanul kipusztítani. A Losing My Grip lényegében arról szól, hogyan tudunk mindezek ellenére egy ennyire mélyen és veszélyesen hibás rendszerben életben maradni.

Mindig is rajongtam a srácokért, mind a zenéjükért, de leginkább értük mint emberekért. Azért, amit tesznek, és ahogy teszik. Ők egy külön jelenség, a saját ligájukban játszanak, én pedig borzasztóan megtisztelve érzem magam, hogy velük tarthatok ezen a turnén.

– kommentálta Butler az együttállást, most pedig szóljon hát 2024 első csípőből bólogató rockhimnusza:

//www.youtube.com/watch?v=_dlgnMvY8cM

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.