Throat – Lemezelőzetesek

Fémforgács

A lengyel okkult black metalos Throat napokban mutatta be Klatwa című új dalát, ami már a második előzetesen február 9-én, a Primitive Reaction kiadásában megjelenő Blood Exaltation című válogatásáról.

A 33 perces, négy tételes anyagra vadonatúj Blood Exaltation EP jük két dala, valamint korábbi New Flesh Nectar demójuk (2020) felvezető két száma kerül fel, melyek közül lentebb a New Flesh Nectar I hallgatható meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.