Defying – A vadászat alapelvei

Fémforgács

A Defying egy komor hangulatú post-metal banda Lengyelországból, akik zenéjüket a progresszív, a sludge, a black metal és ambient elemeivel színesítik. A 15 éve létező zenekar eddig két nagylemezt adott ki, amit a február másodikán megjelenő Wadera követ. A lemez koncepcióját a The Wolf című lengyel horrorfilm (1983) és Jerzy Gierałtowski „Wadera” (1977) novellája adta. Az album egy zenés történet mesél el a síron túli bosszúról, a sötét romantika jegyében.

A Wadera szó egy a vadászati ​​szakszó, ami annyit jelent, hogy egy nőstényfarkas. A fenntartsuk a 19. századi hangulatát az egész albumot hagyományos, analóg eszközökkel és mikrofonokkal rögzítettük – anélkül, hogy a felvétel során bármilyen plug-in, vagy minta használata szóba jött volna. Sőt, száz évnél régebbi hangszereket is használtunk, például citerát, vagy vadászkürtöt. Az ötlet az volt, hogy a Wadera úgy szóljon, mint egy régi filmzene.” – mondták lemezükről, aminek első videójaként a lentebb látható Tempus Infaustum című dalukra készítette kisfilmjüket osztották meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.