Aureole – Mesék a kozmosz végtelenségéről

Fémforgács

Harmadik albumának kiadására készül az amerikai székhelyű one-man atmoszférikus ambient-black metal vonalas projekt, az Aureole. Az ukrán származású multi-instrumentalista M.S. (Drown, Krukh, Tchornobog, ex-Eternium, ex-Slow, ex-Blackwell – live, ex-Temple Theory) által 2013-ban életre hívott rituális atmoszférájú formáció új lemeze Alunarian Bellmaster címmel február 9-én fog napvilágot látni a Prophecy Productions színeiben.

Az album dalaiban egy komor fantasy és sci-fi alapú történetet mesél el, amely a kozmosz végtelenségéről szól. Kedvcsinálóként két dal, az Alunarian Ghosts of Bellmaster és a Orbiting Among Alunarian Ruins máris meghallgatható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.