Bruce Springsteen – Az európai turné 4 koncertjét elhalasztották

Hard Rock Magazin

Bruce Springsteen tegnap orvosai tanácsára lemondta a marseille-i fellépését, ma pedig a prágai és a dupla milánói előadás eredeti időpontja is áldozatul esett a doktorok szigorának. 

A szerdai hideg zuhé a sunderlandi Stadium Of Lightban nem tett jót Bruce Springsteen egészségének, orvosai június 12-én, Madridban engedik újra fellépni. Az intézkedésnek áldozatul esett a marseille-i, a dupla milánói és sajnos a hozzánk legközelebbi prágai show is kedden.
Az elhalasztott koncertek időzítésének részleteit későbbre ígérték, a megváltott jegyek érvényesek az új időpontra is.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.