Slaughtersun – Fall of the Firmament – bemutatkozó dal

Fémforgács

A New Jersey-ből származó Slaughtersun nevű bandának sajátos elképzelései vannak a death metalról. A zenekart Ben Karas alapította 2017-ben, de igazán csak 2022-ben tudott kellő időt és energiát szentelni aktuális projektjének. Az évben zenésztársaival, a Tombstoner soraiból ismert Cody McCorry és Jason Quinones, valamint Justin Hillman (Cranial Damage) társaságában állt neki brutális riffek és agresszív énekhanggal előadott zenéjének megkomponálásához. Ennek első eredményeként a Fall of the Firmament daluk hallgatható meg, amiről Karas így beszélt:

Szövegében a dal a nephilimek történetét meséli el, akik a nagy özönvízért felelős óriás angyalok faja voltak. A dal szembe állítja az akkori dinamikát a jelen technológiai korszakkal és ennek az iparágnak az óriási neveivel, akik saját hasznukra utánozzák azt a hanyatlást és csúfságot, egészen a végső idők.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.