TOTO – Visszatér Greg Phillinganes és Shannon Forrest

Hard Rock Magazin

Greg Phillinganes billentyűs 2003 és 2008 között volt tagja a zenekarnak, azaz közvetlenül azelőtt, hogy Steve Lukather szüneteltette a TOTO működését, Shannon Forrest dobos viszont az újjáalakulás után, 2014-ben váltotta Simon Phillipset, 2019-ben távozott. Most mindketten visszatértek.

Joseph Williams és Steve Lukather, más néven The Dogz Of Oz örömmel osztották meg a TOTO 2024-es és az azt követő évekre vonatkozó felállását. A duó üdvözli újra soraiban Greg Phillinganes billentyűs-énekest, akárcsak Shannon Forrest dobost. A banda egy észak-amerikai turnéval indít, amely harminc arénakoncertet tartalmaz a Journey vendégeként, valamint 14 headliner show-t, nyáron viszont Európába látogatnak, többek között hazánkban is fellépnek, július 20-án a VeszprémFesten.

A zenekar felállása így 2024-ben a következő (a képen balról jobbra): Warren Ham (szaxofon, harmonika, ütőhangszerek, vokál), John Pierce (basszusgitár), Steve Maggiora  (billentyűs hangszerek, ének), Steve Lukather (gitár, ének), Joseph Williams (ének), Shannon Forrest (dob), Greg Phillinganes (billentyűs hangszerek, ének).

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.