Slift – Újjászületés időben és térben

Fémforgács

A Slift a napokban mutatta be Weavers’ Weft dalának videóját, ami a francia prog/ psych rockerek január 19-án megjelenő lemezének, az ILION újabb előzeteseként jelent meg. A közel 10 perces dal Guthio által rendezett látványos sci-fi témájú filmjét az alábbiakban nézhetitek meg.

A toulouse-i trió harmadik teljes hosszúságú albumának masszív és óceáni hangulata ötvözi a metal dühös intenzitását, a psych-rock gitárjainak heroikáját, valamint a post-rock epikus léptékérzetét. „Az ILION az emberiség bukását és minden dolog újjászületését jelenti időben és térben.” A lemezről korábban már bemutatott, szintén hasonló témájú, és szintén Guthio által rendezett Nimh című klipjük itt látható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.