Heedless Elegance – The Dream Within – újabb lemezelőzetes dal

Fémforgács

Február végén adja ki új albumát a metalcore vonalas budapesti Heedless Elegance. Lemezük utolsó előzeteseként The Dream Within című dalukat tették közzé.

Megjelent a The Dream Within, az új lemezünk utolsó előfutára! Emellett szeretnénk bejelenteni, hogy a 3. nagylemezünk február 23.-tól lesz elérhető világszerte. A következő héten jelentkezni fogunk a lemez részleteivel.”

A Heedless Elegance január 13-án a Dürel Kertben megrendezésre kerülő XX. Stagediving Fesztiválon lép fel.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.