Világsztárok sorát hozza el a Live Nation 2024-ben is

Hard Rock Magazin

Már biztosan bulizhatunk Lenny Kravitz, Rod Stewart, Sting és a Thirty Seconds To Mars koncertjére, Slash idén szólóban, a Guns N’ Roses nélkül tér vissza hozzánk, a Coldplay pedig tripla koncertet ad a Puskás Arénában, szóval 2024-ben sem kell nélkülöznünk Budapesten a világsztárokat.


2023-ban 77 produkció lépett fel hazánkban a magyarországi Live Nation szervezésében, a klubkoncertektől a stadionturnékig, a metálzenekaroktól kezdve az experimentális elektronikán át az operáig szinte minden műfaj képviseltette magát. Itt volt többek között a Måneskin, a Mötley Crüe a Def Leppard társaságában, a Bring Me The Horizon, Machine Gun Kelly, Louis Tomlinson, Robbie Williams, Michael Bublé, Roger Waters, a Depeche Mode, dupla telt házas koncertet adott a Rammstein és a Pantera, valamint pillanatokon belül telt házat csinált a Guns N’Roses is a Puskás Arénában, a klubokban pedig olyan előadók játszottak többek közt, mint az 50 éves pályafutása alatt először Magyarországon koncertező The Damned, vagy a legendás The Sisters Of Mercy.

Legendákból és régóta várt fellépőkből szerencsére idén sem lesz hiány. 16 év után a Coldplay ismét Budapesten játszik, a zenekarra ráadásul akkora volt az érdeklődés, hogy háromszor is megtöltötték a Puskás Arénát ’Music Of The Spheres’ elnevezésű turnéjukkal. A Depeche Mode tavalyi nagy sikerű stadionbulija után most az MVM Dome-ban ad koncertet, de tavasszal láthatjuk még a Jared Leto vezette Thirty Seconds To Mars minden bizonnyal lehengerlő show-ját, valamint Slash és Myles Kennedy csapatát is. A nyár sem lesz unalmas, hiszen olyan előadók érkeznek hozzánk, mint a 17-szeres Grammy-díjas Sting, a világ egyik legzseniálisabb rockshow-ját produkáló Tool, valamint Lenny Kravitz, a The Dead South, a Five Finger Death Punch, új szólólemezével turnézik Bruce Dickinson és Corey Taylor, Rod Stewart pedig utolsó koncertkörútján a magyar közönségtől is elbúcsúszik egy fergeteges slágerparádéval.

Mindeközben klubkoncertekből sem lesz hiány: jön a Guano Apes, a keményebb műfajok rajongói pedig a Persefone, a Decapitated, a Suicide Silence, a Born Of Osiris és a Dirty Honey bulijai közül válogathatnak.

És még csak most kezdődik az év! A teljes koncertkínálat és jegyek elérhetők a Live Nation oldalán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.