UKĆ – …Fool for a Lifetime – új videó

Fémforgács

…Fool for a Lifetime címmel mutatta be új videóját a lengyel black / death metalos UKĆ. A videó a Łukasz „Icanraz” Sarnacki vezette egyszemélyes formáció 2024. február 16-án, a Theogonia Records kiadásában megjelenő Coming Out – Love & Hate Diaries albumát vezeti fel. A …Fool for a Lifetime, a …Głupcze Życia című dalának angol változata, amely eredetileg 2023-as bemutatkozó albumán, a Coming Out-on szerepelt.

Ez a dal egy fiú történetét meséli el, aki nagy csalódást él át, mert az apja elfordult tőle. Az elutasítás érzéséről, az értelem hiányáról és az igazságtalanságról szól. A dal szövege a naplómból származik, mert ez az én személyes történetem. Emiatt is döntöttem úgy, hogy az albumot Love & Hate Diaries címmel adom ki. A dal egy hosszú akusztikus résszel zárul, amely lehetővé teszi a hallgató számára, hogy reflektáljon a szöveg üzenetére. A legvégén hallod a fiam szívverését, ami még magzati korában, egy CTG vizsgálat során lett rögzítve. Ez egy kapcsolat három generáció között – apám, én és a fiam között.” – mondta Łukasz.

UKĆ – Coming Out – Love & Hate Diaries

(Theogonia Records)

1. King For A Day…

2. Fading Away

3. Uncertainty

4. Deaf Eyes

5. To The Fall

6. Why

7. Withering

8. …Fool For A Lifetime

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.