Torchia – Eldöntetett: Februárban jelenik meg az új nagylemezük

Fémforgács

Hosszas előkészületek után eldöntetett: 2024. február 9-én jelenik meg a melodikus death metalos Torchia harmadik nagylemeze, az Arcane Magicae. A kilenc tételes lemez újabb előzeteseként címadójuk szöveges videóját adták ki, ami mellé Nox, a banda énekese a következőket mondta:

A címadó dal egy epikus csatában egyesíti a hamarosan érkező album elemeit. Az emlékezetes vezérdallam és a pörgős blastbeat garantáltan a túlvilágra repíti a hallgatókat.”

Torchia – Arcane Magicae

(Torchia)

1. There’s a Witch Among Us

2. My Dearest Friend

3. La Magra

4. Rat Shaman

5. Serpent Icon

6. The Messenger

7. Red Luna Ceremony

8. Silver Horns

9. Arcane Magicae

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.