Spectral Voice – Végzetes ködében

Fémforgács

Sparagmos címmel 2024. február 9-én lát napvilágot az amerikai doom/death metal vonalas Spectral Voice régóta várt új albuma. Az Blood Incantationből ismert Paul Riedl, Morris Kolontyrsky, Jeff Barrett és Eli Wendler (Black Curse) alkotta extrém hangulatú csapat lemezére négy nehéz, rituális, kripta dohos, morbid atmoszférájú dal kerül fel, melyek közöl elsőként a közel 13 percnyi játékidővel rendelkező Red Feasts Condensed into One végzetes ködében merülhettek alá.

Az album hangulatilag a siránkozás és a magasztalás között ingadozik. A morbid, mélabús atmoszféra magával ragadóan vágyik a halál általi felszabadulásra és gyászolja az élet gyötrelmeit. A frenetikus őrület, a nagyszerűség, a rémület és az eksztázis pillanataival párosulva a pont, ahová el akarunk jutni, az a pillanat, amikor – az áldozathozatal révén – az atavisztikus vadság elszabadul, és megvalósul az élet végső felmagasztalása a halálon keresztül.

Spectral Voice – Sparagmos

(Dark Descent Records)

1. Be Cadaver

2. Red Feasts Condensed into One

3. Sinew Censer             

4. Death’s Knell Rings in Eternity

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.