Deicide – Bury The Cross… With Your Christ – ünnepi videó

Fémforgács

Az ünnepi hangulat fokozásának érdekében vadonatúj dalának istenkáromló videójával jelentkezett a Deicide. Bury The Cross… With Your Christ című szerzeményük a Glen Benton vetette banda műfaj iránti hajthatatlan elkötelezettségéről tanúskodik, valamint brutális kontrasztot kínál a hagyományos karácsonyi hangulattal szemben.

Üdvözölünk a Bolondok Ünnepén! Hajoljatok meg a mindenható uratok előtt, a vég elérkezett… temesd el a keresztet.” – mondta Benton.

A Deicide jelenleg 13. nagylemezének anyagán dolgozik, ami a jövő év folyamán Banished By Sin címmel fog megjelenni a Reigning Phoenix Music kiadásában.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.