Új számmal kíván boldog Thallácsonyt a Vildhjarta

Nuskull Magazin

A Karácsony egyet jelent azzal, hogy rektális vérzésig ömlenek mindenhonnan a giccsesebbnél-giccsesebb ünnepi dalok, sokszor ugyanaz a pár (jól bevált) darab az elmúlt évtizedekből. Ha neked is kell egy kis szünet Mariah Carey-től, a Wham!-től, Michael Bublétól, vagy épp Bruce Springsteentől, és nagy fémfej létedre hiányoltad a drop G-t a bejglidből, akkor egy pillanatig se aggódj: segítségedre siet ugyanis a svéd progos úthenger és atmoszféra-generátor, a Vildhjarta, a harmadik idén megjelent dalával, a „+ kristallfågel +„-lel (Kristálymadár?), ami egy csodás csúcsdísz lehet a kajakóma okozta hallucinációid fenyőfájának tetején.

Ha igazak az internetes pletykák, akkor ez a trekk, valamint az előző két „plusz” elő- és utótagos darab (+ den spanska känslan +, + ylva +) a banda egy nagyobb jövőbeli kiadványának részeit képezik majd. Az biztos, hogy majd akkor leszünk okosabbak, ha a teljesen elvont megjelenési és kommunikációs trendjeiről ismert zenekar is eldöntötte, hogy mit akar. Addig is élvezzük a pihenést, és egy jó tanács a családi összejövetelekre:

az ünnepi asztalnál ne hozd fel a gitártabokat, mint esetleges beszélgetésindítót!

//www.youtube.com/watch?v=RD0-pUfrgWA

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.